OVER DE FIRMA

firma regess jelenia góra

Welkom op de website van Regess Sp. z o.o.

Wij zij een bouwbedrijf dat als de hoofdaannemer hoge positie zowel op de Poolse als op de Europese markt neemt. De bouwtraditie en de lange ervaring op de Belgische, Franse, Duitse en Poolse markt, stellen ons in staat om met internationale bedrijven te concurreren met het oog op kwaliteit en tijdigheid van de dienstverlening in de segmenten van de algemene, industriële en woonbouw, de geprefabriceerde en ecologische bouw. Op dit gebied is onze inspanning gericht op het aanbod van appartementen in meergezinsgebouwen met een hoge standaard van uitvoering. 

Dynamische ontwikkeling en voldoen aan de verwachtingen van de klant

waren voor ons een aanleiding om een uitgebreid aanbod voor milieuvriendelijke verwarmingsoplossingen, systemen voor energieproductie en productie van warm water als ook ontwikkelingsprojecten te introduceren.
 

De firma Regess is producent van complete oplossingen die op de duurzame energiebronnen baseren. 

Wij bieden een breed scala aan ecologische en economische systemen voor huis, kantoor of hal: pelletkachels, warmtepompen, fotovoltaïsche systemen, systemen van zonnepanelen met de meest efficiënte collectoren ter wereld (we zijn gecertificeerd door Solar Keymark) of biomassa-ketels en haarden (sommige op de Duitse lijst van BAFA bijzonders gewaardeerd door de lokale installateurs). Onze klanten ontvangen niet alleen de producten van hoogste kwaliteit, maar ook professionele en snelle service. Onze toestellen worden gekenmerkt door de duurzaamheid en jarenlange onderhoudsvrije werking. 
 

Onze prestaties:
 

 

Passiefnorm appartementen binnen de ring van Herentals,
op de hoek van Hellekensstraat en Poelstraatje. E25, K16, NE11,... door gebruik van enkel kwalitatieve materialen, en 100% hernieuwbare energie. Dit betekent een energiekost van 0€, en toch zijn de appartementen niet duurder dan zij die hier allemaal niet aan voldoen.
Werkelijk uniek in Vlaanderen. Bekijk het project op www.dijkenduin.be

     
bafa     

Pelletkachel MM Bio Luxury met het vermogen van 15 kW, 25 kW en 40 kW
genoteerd op de Duitse lijst van BAFA, waardoor Duitse gebruikers voor de aankoop van ons product subsidie kunnen krijgen. Het is ook een bevestiging van de hoogste kwaliteit van deze ketels.

     
W sercu uzdrowiska  

Appartementencomplex “W sercu Uzdrowiska” [In het hart van het kuuroord] 2014
wij zijn aan het bouwen van het enige in Polen milieuvriendelijke appartementenhuis

     
gazele biznesu  

Gazele Biznesu 2013
de onderscheiding ontvangen in het voorgaande jaar werd behouden.

     
 

De woonwijk Warta in Kłodzko,
de hoofdaannemer is de vennootschap Regess, heeft de prestigieuze 3de plaats ontvangen in wedstrijd van Gazeta Wrocławska bij "voor de bewoners vriendelijke woonwijk", waar het met 20 ontwikkelaars van de regio Dolny Śląsk werd geconfronteerd. 

 

     
gazele biznesu 2012  

Gazele Biznesu 2012
het aansluiten aan de groep van de meest dynamisch ontwikkelende kleine en middelgrote ondernemingen.