.
Comfortabele woonwijk Warta - Kłodzko 21 appartementen, ruime tuinen, in hout afgewerkte balkons, groene omgeving, schilderachtige heuvels
Milieuvriendelijke appartementen „W sercu Uzdrowiska” 8 appartementen met balkons en terrasjes, gesloten gebouw met lift en ondergrondse parkeergarage

Algemene aannemer

De algemene aannemer is verantwoordelijk voor het goede verloop van het beleggingsproces vanaf de verwerving van een bouwvergunning tot de toestemming om het bouwobject te gebruiken. Wij antwoorden, onder anderen voor:

  • levering van bouwmaterialen,
  • werk voor bouwvakkers,
  • levering van bouwmachines,
  • diensten die nodig zijn voor de uitvoering van een bouwproject.

Veiligheid op de bouwplaats is onze prioriteit. Wij vormen de kwaliteit van de investeringsimplementatie door middel van onze eigen normen en hoogwaardige bouwmaterialen.
 

Bouwbedrijf Regess

Wij zij een bouwbedrijf dat als de hoofdaannemer hoge positie zowel op de Poolse als op de Europese markt neemt. De bouwtraditie en de lange ervaring op de Belgische, Franse, Duitse en Poolse markt, stellen ons in staat om met internationale bedrijven te concurreren met het oog op kwaliteit en tijdigheid van de dienstverlening in de segmenten van de algemene, industriële en woonbouw, de geprefabriceerde en ecologische bouw. Op dit gebied is onze inspanning gericht op het aanbod van appartementen in meergezinsgebouwen met een hoge standaard van uitvoering. 
more